Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pentuesuunnitelmia on kesälle 2019.

Tarkoitus on astuttaa Rastihaukun Silfra Luna. Lunalla on B/B lonkat, 0 kyynärät, 0 polvet ja silmät ok. Näyttelystä SERT. Paimennustaipumukset on virallisesti tastattu ja hyväksi havaittu. Lunan kanssa treenataan tavoitteellisesti agilityä, vielä se ei ole kisavalmis. Luna on todella aktiivinen, nopeaoppinen ja innokas koira ja varustettu suurella työmoottorilla. Huono puoli on haukkuherkkyys, jonka kanssa on tehty töitä. 

Lunan sulhanen on Pyry (Blue Zafir Blossi Morgunstjarni ). Pyryllä on B/B lonkat, 0 kyynärät, silmät ja polvet tutkittu 20.12.-18 ja ok (tulos ei vielä näy koiranetissä). Pyry on rauhallinen ja harkitsevainen uros, näyttelystä sillä on EH (erittäin hyvä).

Yhdistelmän sukutaulu koiranetissä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI12451/17&ReknoI=ER48512/10

Pyry syksyllä -18.

 

Rastihaukun P-pentue syntyi 24.8.-18. Pennut ovat jo maailmalla omissa kodeissaan.

 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä.

Pennut on luovutettaessa madotettu, sirutettu, rekisteröity ja eläinlääkärin tarkastamia.

Liitän pennunostajat islanninkoirat ry:seen pentuejäseniksi (sis. vuoden jäsenyyden islanninkoirat ry:ssä, ja kuluneen vuoden Hundur-lehdet).Pennut saavat mukaansa mm. penturuokaa jota ovat oppineet syömään, lelun, hoito-ohjeita, ...

Kuulen aina mielelläni uutisia kasvateistani ja tahdon tietää millaisia niistä isona tulee. Minulle saa soittaa niin iloista kuin murheistakin, joita pennun/ koiran kanssa eläessä vastaan tulee. Toivon, että kaikki kasvattini käytetään aikuisena terveystarkastuksissa, vaikkei niitä jalostukseen käytettäisikään. Vain siten saa varmaan tietoa siitä, millaisia kasvattini ovat terveydeltään.

 

 

 

 

©2019 Rastihaukun kennel - suntuubi.com