Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kesäpentue tulossa. Kerttu on astutettu kesäkuussa ja pentuja odotellaan viikon 34.lopulla.

Kerttu (FIMVA Rastihaukun Neista) silmät ja sydän ok, lonkat B, polvet 0. Luonnetestissä 140p, laukauskokematon.

Uros on FIMVA Punapihlajan Somi. Somilla on A/B lonkat, kyynärät ja polvet 0, silmät ja sydän ok. Luonnetestissä 110p, laukauskokematon. Somilla on kaksi pentuetta, Punapihlajan E-pentue 2012 ja Metsäkasteen F-pentue 2015.

Yhdistelmän sukusiitosprosentti on 0,8%. Yhdistelmän sukutaulu:https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI56033/09&ReknoE=FI20462/14

Mahdollinen narttupentu tarvitsee sijoituskodin, mieluiten Mikkelin lähistöltä/itä-Suomesta. Jos sijoituskoira kiinnostaa, olethan rohkeasti yhteydessä.

Kerttu Valkeakosken erkkarissa -17. (kuva Ari Koivunen)

Somi (kuva Anne Vaskio-Ahonen)

 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä.

Pennut on luovutettaessa madotettu, sirutettu, rekisteröity ja eläinlääkärin tarkastamia.

Liitän pennunostajat islanninkoirat ry:seen pentuejäseniksi (sis. vuoden jäsenyyden islanninkoirat ry:ssä, ja kuluneen vuoden Hundur-lehdet).Pennut saavat mukaansa mm. penturuokaa jota ovat oppineet syömään, lelun, hoito-ohjeita, ...

Kuulen aina mielelläni uutisia kasvateistani ja tahdon tietää millaisia niistä isona tulee. Minulle saa soittaa niin iloista kuin murheistakin, joita pennun/ koiran kanssa eläessä vastaan tulee. Toivon, että kaikki kasvattini käytetään aikuisena terveystarkastuksissa, vaikkei niitä jalostukseen käytettäisikään. Vain siten saa varmaan tietoa siitä, millaisia kasvattini ovat terveydeltään.

 

 

 

 

©2018 Rastihaukun kennel - suntuubi.com