Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

T-pennut syntyivät 14.4.-19. Kolme kermanväristä narttua ja yksi ruskea uros. Kaikki pennut on varattu.

Rastihaukun Silfra Luna. Lunalla on B/B lonkat, 0 kyynärät, 0 polvet ja silmät ok. Näyttelystä SERT. Paimennustaipumukset on virallisesti tastattu ja hyväksi havaittu. Lunan kanssa treenataan tavoitteellisesti agilityä, vielä se ei ole kisavalmis. Luna on todella aktiivinen, nopeaoppinen ja innokas koira ja varustettu suurella työmoottorilla. Huono puoli on haukkuherkkyys, jonka kanssa on tehty töitä.

Uros on FIMVA Punapihlajan Toti. Tuiskulla on C/C lonkat, 0 kyynärät, sydän ok, silmät ok ja polvet 0. (silmien ja polvien uusintatulokset eivät vielä näy koiranetissä, ne tutkittiin 6.2.-19), luonnetestissä -26, laukausaltis. Tuisku on reipas ja älykäs uros, kotilaumansa pomo, vaikka on uroksista nuorempi.

Tuisku (kuva Merja Korhonen)

 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä.

Pennut on luovutettaessa madotettu, sirutettu, rekisteröity ja eläinlääkärin tarkastamia.

Liitän pennunostajat islanninkoirat ry:seen pentuejäseniksi (sis. vuoden jäsenyyden islanninkoirat ry:ssä, ja kuluneen vuoden Hundur-lehdet).Pennut saavat mukaansa mm. penturuokaa jota ovat oppineet syömään, lelun, hoito-ohjeita, ...

Kuulen aina mielelläni uutisia kasvateistani ja tahdon tietää millaisia niistä isona tulee. Minulle saa soittaa niin iloista kuin murheistakin, joita pennun/ koiran kanssa eläessä vastaan tulee. Toivon, että kaikki kasvattini käytetään aikuisena terveystarkastuksissa, vaikkei niitä jalostukseen käytettäisikään. Vain siten saa varmaan tietoa siitä, millaisia kasvattini ovat terveydeltään.

 

 

 

 

©2019 Rastihaukun kennel - suntuubi.com